Welkom bij
N'fes

Over Ons

Ons enthousiaste team is in 2006 begonnen met een groothandel in ambachtelijke Turkse delicatessen. Wij zijn de enige groothandel in baklava in heel Brabant, iets waar we trots op zijn! In 2008 werd de eerste patisseriezaak geopend in Eindhoven. Vervolgens is in 2016 het café geopend en kunt u bij ons aan tafel genieten van de heerlijkste lekkernijen.  

Met onze jarenlange ervaring zijn wij een ware specialist op het gebied van traditioneel gemaakte verse baklava. Baklava is een lekkernij en komt oorspronkelijk uit de Turkse streek Antep. Baklava bestaat uit flinterdunne laagjes deeg met daar tussenin een smeuïge massa van nootjes, overgoten met suikerstroop. Van origine wordt baklava gemaakt met pistachenootjes, maar ook andere noten en combinaties zijn mogelijk. Baklava is heerlijk in combinatie met Maras ijs.

Onze baklava wordt handgemaakt en wordt uitsluitend bereid met de beste ingrediënten. De pistachenootjes van de baklava komen rechtstreeks van de bron uit Antep. Onze bakkers bereiden alle delicatessen met de grootste zorg en liefde, en dat proeft u. Wij streven continue naar de beste kwaliteit en de heerlijkste smaken. Kies voor N’fes, als het echt overheerlijk mag zijn!

Neem Contact met ons op!

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar om u te helpen. Laat u verassen door de unieke, ambachtelijke smaken en door de gastvrijheid van ons team.

Heeft u iets te vieren? Of heeft u speciale wensen? Bel ons gerust op telefoonnummer 0413 322 167, stuur een WhatsApp bericht of vul het contactformulier in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Reviews